Backoffice

U heeft behoefte aan secretariële ondersteuning. Maar niet fulltime. Backoffice-ondersteuning op afstand is dan de oplossing: een van onze medewerkers neemt namens uw bedrijf de telefoon voor u op, beantwoordt de mail en regelt andere administratieve zaken. Zo werkt het:

Adviesgesprek
Allereerst horen wij graag wat u van ons verwacht. Wij vertellen u daarna wat we doen en vooral hoe we het doen. We doen dit graag in een persoonlijk gesprek. Pas als alles helder voor ons is ontvangt u, als u dat wilt, een offerte.

Opdrachtbevestiging
Uw opdracht leggen wij vast in een opdrachtbevestiging. Hierin staan onze wederzijdse verantwoordelijkheden beschreven. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijgt u bij de opdrachtbevestiging aangeboden. U ondertekent de bevestiging. Wij ook. Daarna gaan we direct voor u aan de slag.

Ondersteuning voor enkele uren per week of maand
De backoffice-ondersteuning kunt u inschakelen voor enkele uren per week of per maand. U kunt alles uit handen geven aan onze medewerkers. Vanuit ons kantoorpand beantwoorden zij de telefoon voor u, sturen mailings of beantwoorden e-mail, verzorgen inschrijvingen en regelen verzendingen. Dit alles uit naam van uw bedrijf. Ideaal voor kleine ondernemers: u kunt niet helemaal zonder secretaresse, maar het is (nog) niet nodig daarvoor iemand in dienst te nemen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.