Financiële administratie

Zoekt u professionele ondersteuning in de administratieve dienstverlening en bij uw belastingaangiften? En wilt u advies over sociale verzekeringen, belasting en pensioen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst. Met specialistische kennis en jarenlange ervaring. En met een persoonlijke werkwijze die garant staat voor kwaliteit. Dit is onze werkwijze stap voor stap:

Adviesgesprek
Allereerst horen wij graag wat u van VRN Advies verwacht. Wij vertellen u daarna wat we doen en vooral hoe we het doen. We doen dit graag in een persoonlijk gesprek. Financiële dienstverlening draait immers om vertrouwen. En een vertrouwensrelatie kan pas ontstaan in een dialoog. Wij vinden het belangrijk dat er duidelijkheid is over het verloop van de opdracht. Pas daarna ontvangt u, als u dat wilt, een offerte.

Opdrachtbevestiging
Als helder is wat u van VRN advies verwacht, leggen we de opdracht vast in een opdrachtbevestiging. Hierin staan onze wederzijdse verantwoordelijkheden beschreven. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijgt u bij de opdrachtbevestiging aangeboden. U ondertekent de bevestiging. Wij ook. Daarna gaan we direct voor u aan de slag.

Projectteam
Wij werken in projectteams. Zo’n team bestaat uit assistenten, adviseurs en partners. Voor deze verschillende adviseurs hanteren wij verschillende tarieven. Door een optimale samenstelling van het projectteam houden wij de kosten zo laag mogelijk. Uw opdracht wordt uitgevoerd onder leiding en verantwoordelijkheid van een van onze vennoten. Samen met een assistent uit het projectteam is hij uw vaste aanspreekpunt.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.