Over ons

Begeleiding van dichtbij. Daar staan we voor. Wij zijn geen doorsnee administratiekantoor: wij zijn uw sparringpartner. Graag denken we met u mee. Zodat u echt voelt dat uw financiën in goede handen zijn.

Wie zijn wij?

VRN Advies is een jonge dynamische onderneming. Ons bedrijf is opgericht in 2005. Vanuit onze vestiging in Zeist werken tien enthousiaste medewerkers: administratieconsulenten, loonadministrateurs, fiscalisten en financieel- en juridisch adviseurs. Onze fiscale werk en advieswerk hebben wij gesplitst. De fiscalisten zijn actief op de fiscale terreinen waarmee een ondernemer geconfronteerd kan worden. Onze afdeling personele diensten verzorgt de salarisadministratie en adviseert over arbeidsvoorwaarden.

Hoe werken wij?

Wij hebben onze eigen aanpak. Een persoonlijke aanpak, waarbij wij proberen zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Daarom spreken wij van begeleiding van dichtbij. U heeft een vast aanspreekpunt. Altijd dezelfde man of vrouw, die de ins en outs van uw bedrijf door en door kent. Hij of zij geeft u toegang tot alle specialismen binnen VRN Advies.

Waarom kiezen voor VRN Advies?

  • Wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering.
  • Ons werk eindigt niet bij het opleveren van de jaarrekening. Hoe is het geregeld met de financiering van uw onderneming? Hoe staat het met de oudedagsvoorzieningen en met de vermogenopbouw? Hoe kunt u de overdracht van uw onderneming regelen, als dat nodig is? Wij kijken graag verder. Toekomstgericht.
  • Onze ervaring en persoonlijke werkwijze hebben bij uiteenlopende opdrachtgevers tot aansprekende resultaten geleid.
  • Onze adviseurs koppelen kennis en ervaring op het gebied van belastingen aan de kansen en mogelijkheden die de wet biedt. Zij bieden waardevolle expertise op een breed terrein, bijvoorbeeld over verschillende vormen van fiscaal advies.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs.